Duofiets Driemaster

Op 27 december werd de duofiets van de Driemaster in Smilde officieel in gebruik genomen. Deze duofiets is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Stichting Groene Kruis fonds.
driemaster duofiets 03 te huur

Duofiets Driemaster

Bewoners Driemaster blij verrast met bijdrage Groene Kruis

Bij de bewoners van De Driemaster in Smilde is al enige tijd een duofiets in gebruik. De fiets wordt regelmatig gebruikt. Recreatief, maar ook voor bewegingstherapie. Een familielid of vrijwilliger fietst als duopassagier mee. Soms een zware opgave.

Doel is, het gebruik van de fiets toegankelijker te maken en te stimuleren. Tegen een geringe vergoeding kunnen ook niet-bewoners van De Driemaster van de fiets gebruik maken. Niet alleen De Driemaster promoot het gebruik van de fiets, ook De Stichting Welzijn Ouderen stimuleert dit en probeert vrijwilligers enthousiast te maken als duopassagier mee te fietsen.

Om het gebruik gemakkelijker te maken wilden de bewoners graag een trapondersteuning op hun fiets. Dat is inmiddels gebeurd omdat het Groene Kruis (stichting Lokaal Groene Kruis Fonds) daarvoor een behoorlijke financiële bijdrage heeft gegeven. De bewoners zijn hiermee erg blij. Het gebruik van de fiets is aanmerkelijk toegenomen. Zij bedanken het Groene Kruis hartelijk voor haar bijdrage.

Voor het gebruik van de duofiets kunt u zich melden bij : het serviceloket van De Driemaster

Om zich als vrijwilliger op te geven kunt u zich melden bij : Stichting Welzijn Ouderen Midden Drenthe (’t Beurtschip)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s