Smildiger kampioenschappen 2016

15 en 16 januari 2016 vinden voor de 37e keer de Smildeger Kampioenschappen plaats.

De Smildeger Kampioenschappen zijn een begrip in Smilde e.o. sinds 1980! Het belangrijkste doel van de Smildeger Kampioenschappen is het bij elkaar brengen van Smildegers, die graag samen sporten! Hoewel het woord “kampioen” in de naam verweven is, is het kampioen worden toch niet het belangrijkste item.

De Olympische gedachte, meedoen is belangrijker dan winnen, staat eigenlijk voorop. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk Smildegers mee te laten doen aan dit evenement, hetzij als deelnemer, hetzij als toeschouwer.

Het Groene Kruisfonds geeft een bijdrage van € 1.000,= in het begrotingstekort.

Meer weten?
http://www.smildegerkampioenschappen.nl/

 

smildiger kampioenschappenNa een jarenlange trouwe sponsoring van de Rabobank als hoofdsponsor was dit voor dit jaar, als gevolg van gewijzigd beleid van de bank, helaas niet meer mogelijk.

Wij zijn heel blij dat het ‘gat’ in de begroting dat hierdoor dreigde te ontstaan, dit jaar door de Stichting Lokaal Groene Kruis Fonds  zal worden gedicht.

Deze stichting stelt zich ten doel het bevorderen van de volksgezondheid en het maatschappelijk welzijn van de gehele bevolking binnen haar werkgebied.

Met de organisatie van de Smildeger Kampioenschappen, voldoen wij hier aan. Iedereen die woont, werkt of lid is van een vereniging in Smilde kan jaarlijks in het 3e weekend van januari meedoen aan de Smildeger Kampioenschappen. Er zijn ruim 20 verschillende activiteiten waarbij we zo’n 750 deelnemers, in alle leeftijden, verwelkomen. Ruim 150 vrijwilligers zijn op de been om alles in goede banen te leiden.

Een dergelijk ‘feestje’ kun je zonder sponsoren niet organiseren. Wij zijn derhalve al onze sponsoren heel erg dankbaar voor hun bijdrage, maar de Stichting Lokaal Groene Kruis Fonds dit jaar in het bijzonder, voor hun bijdrage als hoofdsponsor.

Bron: http://www.smildegerkampioenschappen.nl/index.php/nieuws/95-stichting-lokaal-groene-kruis-fonds-dit-jaar-hoofdsponsor-voor-de-37e-smildeger-kampioenschappen

Advertenties